Unique toshiba kosove

Rreth Nesh

Kompania UNIQUE SH.P.K – Partneri juaj për ajër të kondicionuar, ngrohje dhe aspirim.

Themelet e grupit të sotëm ,,UNIQUE SH.P.K’’ janë vendosur në vitin 2011 me përvoj që nga viti 2001. Aktivitetet e biznesit të grupit përfshijnë shitjen dhe shpërndarjen e pjesëve të këmbimit dhe pajisjeve, të ajrit të kondicionuar ,ngrohjes dhe aspirimit .

“UNIQUE SH.P.K” – qendra e biznesit  është e vendosur në Prishtinë.

Programi është zhvilluar në bazë të viteve të përvojës dhe adoptimin e teknologjive të fundit nga Carrier dhe TOSHIBA, e cila përfshin sistemin e avancuar të teknologjisë të  ftohjes dhe ngrohjes.

Stafi ynë profesional do të zgjedhin zgjidhjen optimale për ju, të bëjë një përzgjedhje të pajisjeve,dhe dorëzimin e shpejt , për  kryerjen e instalimit, ose të japë mbështetjen e nevojshme teknike.

Gjatë të gjitha aktiviteteve  ne do  të kujdesemi për zbatimin e të gjitha rregulloreve përkatëse ligjore dhe profesionale dhe për të përmbushur të gjitha standardet mjedisore. Të gjitha aktivitetet e kompanisë janë certifikuar sipas ISO 9001: 2008.

Vite me  përvojë, mijëra  instalimeve të kryera në mënyrë profesionale dhe të klientëve të kënaqur  që garantojë cilësinë tonë.

Ndarja organizative e kompanisë:

  • Shpërndarja dhe tregtia
  • Inxhinieri i  ajërit  të kondicionuar
  • Inxhinieri i ngrohjes
  • Shërbim dhe instalimin
TOSHIBA_Logo
carrier kosove
estia kosove