Unique SHPK është zgjidhja e vetme në fushën e klimatizimit dhe ventillimit. Na kontaktoni dhe binduni me shërbimet tona kualitative.

MIRËSEVINI NË FAQEN TONË ZYRËTARE

UNIQUE SH.P.K është  distributor i  autorizuar  per kompanitë  Carrier dhe Toshiba, për Kosovë, udhëheqës botëror në paisje për ngrohje dhe ajrit të kondicionuar. Aktiviteti i kompanisë sonë përfshin përzgjedhjen e pajisjeve, shpërndarjen, instalimin dhe mirëmbajtjen e paisjeve  të prodhimit Carrier dhe Toshiba…

Produktet dhe Shërbimet Tona

Pompa termike

FRESKI & NGROHJE

Ne ju ofrojmë produktet dhe shërbimet më cilësore në instalimin dhe mirëmbajtjen e paisjeve për ngrohjen dhe freskimin e shtëpis apo zyrës tuaj, pompa termike etj. Ne jemi përfaqësues të firmave të njohura botërore Carrier dhe Toshiba.

SLIDER3

VENTILLIM

Pasi të vendosni që të keni ventillator të ajrit në shtëpi apo zyre tuaj, hapi i radhës është të kontaktoni ekspertët e vërtetë. Ne ju ofrojmë instalimin dhe paisjet më modern për ventillim të ajrit.

air-conditioner-repairs-in-Hollywood

RIPARIM & MIRËMBAJTJE

UNIQUE ju ofron shërbimet në riparimin dhe instalimin e të gjitha paisjeve nga të gjitha llojet e produkteve për ngrohje, freskim dhe ventillim të ajrit. Gjithashtu mirëmbajtja e sistemeve të ftohjes dhe ngrohjes do të ju ndihmojë të kurseni para dhe të siguroni që shtëpia apo biznesi juaj të qëndrojë comfort gjatë gjithë vitit.